CVC купує британського інфраструктурного підрядника M Group за £1 млрд

CVC купує британського інфраструктурного підрядника M Group за £1 млрд

CVC Capital Partners погодилася купити британського підрядника у сфері інфраструктури M Group Services, що стало ще однією угодою для гіганта прямих інвестицій

CVC купує бізнес у іншої компанії PAI Partners.

M Group надає послуги, включаючи проектування, монтаж та технічне обслуговування для водного, енергетичного, транспортного та телекомунікаційного секторів у Великій Британії та Ірландії. Згідно з веб-сайтом компанії, вона працювала для таких клієнтів, як Severn Trent Plc, United Utilities Group Plc, Virgin Media та National Grid Plc.

"Це бізнес реальної економіки, той, який нам подобається в PAI, який ми покращили за останні шість років і налаштували на майбутнє зростання", - сказав Колм О'Салліван, партнер та керівник британської команди PAI Partners.

PAI Partners, яка володіє активами на суму понад €26 млрд, почала розглядати можливість продажу M Group у 2022 році, при цьому бізнес спочатку оцінювався у $2 млрд.

CVC була серед останніх претендентів на купівлю британської компанії поряд з Apollo Global Management Inc. та Searchlight Capital Partners.

Читайте також