CVC погоджується купити виробника вітамінів та харчових добавок Sunday Natural за €800 млн

CVC погоджується купити виробника вітамінів та харчових добавок Sunday Natural за €800 млн

Умови угоди не розкриваються

Засновник Sunday Natural Йорг Швейкарт продовжить «значно інвестувати в компанію» і відіграватиме постійну роль у її стратегічному розвитку, йдеться у заяві CVC у понеділок. Умови угоди не розголошуються, хоча обізнані люди стверджують, що вартість угоди становить близько €800 млн.

«Sunday Natural працює на захоплюючому ринку, що швидко зростає, який отримує вигоду зі споживчих мегатенденцій у галузі здоров'я та догляду за собою», — сказав Кан Тойгар, старший керуючий директор CVC.

Bridgepoint Group Plc та Partners Group Holding AG також були серед потенційних претендентів на придбання цього бізнесу, повідомило агентство Bloomberg News минулого року.

Берлінська компанія Sunday Natural була заснована у 2013 році. Вона пропонує більше 1000 продуктів для харчування та здоров'я, від протеїнових коктейлів та натуральних підсолоджувачів до чаю та ефірних олій. Компанія продає товари більш ніж 1 млн. клієнтів через свою онлайн-платформу Sunday.de, отримавши в 2022 році дохід близько €100 млн.

CVC має широку присутність у Німеччині, де її портфельні компанії входять парфумерний рітейлер Douglas, компанія з обслуговування автопарків DKV Mobility and Quality Group, виробник протеїнових порошків і спортивних добавок. Раніше компанія також інвестувала у компанію із виробництва промислових газів Messer Industries GmbH.

Читайте також