Diamondback продає облігації на суму $5,5 млрд в рамках угоди Endeavour

Diamondback продає облігації на суму $5,5 млрд в рамках угоди Endeavour

Diamondback Energy Inc. зайняла $5,5 млрд на інвестиційному ринку США, щоб частково допомогти профінансувати поглинання Endeavour Energy Resources LP вартістю $26 млрд

За словами людини, знайомої із ситуацією, Diamondback продала облігації п'ятьма частинами. Найдовша частина пропозиції, 40-річні цінні папери, приносить дохід на 142 базисних пункти вище за казначейські облігації після початкових обговорень приблизно на 170 базисних пунктів.

Надходження від розміщення будуть використані для загальних корпоративних цілей, включаючи виплату частини грошової винагороди за злиття Endeavour та погашення певного боргу Endeavour у разі закриття злиття. Торік Diamondback підписала угоду про терміновий кредит на суму $1,5 млрд для фінансування придбання.

У лютому Diamondback погодилася купити техаську компанію з видобутку нафти та газу Endeavour в рамках угоди вартістю $26 млрд з метою створення найбільшого оператора, орієнтованого на багатий Пермський басейн. Diamondback профінансує угоду за допомогою 117,3 млн акцій та $8 млрд готівкою, йдеться у заяві двох компаній.

Bank of America Corp., Citigroup Inc. і Toronto-Dominion Bank керують продажем облігацій, повідомило джерело.

Читайте також