DMS купила у Макса Полякова ClickDealеr разом із маркетплейсом HomeQuote за $45 млн

DMS купила у Макса Полякова ClickDealеr разом із маркетплейсом HomeQuote за $45 млн

Американська компанія придбала головну маркетингову компанію із портфеля українського підприємця, щоб розширити свої ринкові рішення

В рамках придбання маркетингової компанії ClickDealеr американській DMS дістанеться також маркетплейс HomeQuote, який є частиною ClickDealеr.

HomeQuote - платформа, на якій домовласники можуть знаходити підрядників для ремонту своїх будинків. Компанія збирає трафік про потенційних клієнтів в основному через Facebook, фільтрує його та передає партнерам-підрядникам.

Джо Марінуччі, генеральний директор DMS, заявив про те, що угода розширить рішення компанії в сфері послуг для дому. В планах компанії також масштабувати свій бізнес на міжнародному рівні.

Digital Media Solutions – це маркетингова платформа, що дозволяє налаштовувати рекламу брендам у галузях страхування, електронних платежів, послуг для домовласників тощо. Компанія розміщує акції на Нью-Йоркській фондовій біржі та має близько 800 фахівців у штаті.

ClickDealer було засновано Максом Поляковим, Тетяною Середюк та Дмитром Атаманюком. Компанія була хедлайнером GDM Group - група, що спеціалізується на маркетингових послугах. 2020 року приблизний оборот групи становив $100 млн і мав оцінку в $200–300 млн. ClickDealer налічує близько 150 фахівців та має офіс у Києві.

Читайте також