Engelhart поглинає Trailstone і створює великого гравця у торгівлі електроенергією

Engelhart поглинає Trailstone і створює великого гравця у торгівлі електроенергією

Engelhart Commodities Trading Partners погодилася купити Trailstone у рамках угоди, яка може створити великого гравця у торгівлі електроенергією

Купівля приватної інвестиційної групи Riverstone підлягає схваленню регулюючих органів і, як очікується, буде завершена в третьому кварталі, повідомив Engelhart у заяві, в якій не було зазначено ні умов, ні ціни угоди.

Торгові фірми та хедж-фонди заполонили ринки електроенергії від Японії до Скандинавії, коли шокова хвиля від вторгнення росії в Україну призвела до величезних коливань цін та принесла величезні прибутки компаніям, які купують та продають електроенергію за останні два роки.

У той час як інші енергетичні ринки, такі як нафта, з тих пір загалом охолонули, дерегуляція, зростання виробництва відновлюваної енергії та екстремальні погодні умови, пов'язані зі зміною клімату, означають, що електропостачання, ймовірно, залишиться нестабільним у найближчому майбутньому.

Угода означатиме повернення до великомасштабної торгівлі фізичними сировинними товарами для компанії Engelhart, яка скоротила свій бізнес з купівлі та продажу вантажів енергоносіїв та металів, щоб більше зосередитися на товарних деривативах після низки збиткових років після відокремлення від бразильського Banco.

Trailstone спеціалізується на торгівлі та оптимізації активів з виробництва відновлюваної енергії та має бізнес з постачання та зберігання природного газу в Північній Америці.

Х'ю Дженкінс, генеральний директор Engelhart, управлятиме об'єднаним бізнесом. Джон Редпат, нинішній глава Trailstone, візьме на себе роль заступника генерального директора.

Читайте також