Фармдистриб

Фармдистриб'ютор McKesson придбає контроль над підрозділом онкоцентру FCS за $2,5 млрд

Фармацевтичний дистриб'ютор McKesson придбає контрольний пакет акцій підрозділу ділових та адміністративних послуг громадського онкологічного центру Florida Cancer Specialists & Research Institute ...

McKesson володітиме приблизно 70% акцій підрозділу Core Ventures, який управляє неклінічними адміністративними функціями, такими як надання послуг операційної та консультативної підтримки клінікам FCS по всій Флориді.

Оптовий продавець лікарських засобів прагне диверсифікувати свої спеціалізовані послуги, за допомогою яких він поширює фірмові, спеціалізовані препарати та дженерики, а також надає послуги з управління лікарями.

Аналітик Evercore ISI Елізабет Андерсон написала в замітці перед оголошенням про угоду, що онкологія на рівні спільноти є «постійною стратегічною спрямованістю та сферою інвестицій» для дистриб'юторів.

Раніше цього року FCS створила компанію Core Ventures для співпраці з дистриб'юторами з метою вирішення проблеми дефіциту лікарських препаратів, що зростає, і зростання цін.

Після закриття угоди FCS залишиться незалежним підприємством та приєднається до мережі незалежних громадських онкологічних центрів McKesson.

FCS працює майже у 100 філіях по всій Флориді, у ній працюють понад 250 лікарів та 280 медсестер та помічників лікарів.

Читайте також