Фінтех-компанія Wex придбає розробка ПЗ Payzer за $250 млн

Фінтех-компанія Wex придбає розробка ПЗ Payzer за $250 млн

Програмне забезпечення Payzer використовується для планування та виставлення рахунків підрядникам з опалення, сантехніки та покрівельних робіт

Компанія Wex Inc., що надає технологічні послуги у сфері фінансів, погодилася придбати підрядника-розробника програмного забезпечення Payzer LLC.

Wex купує Payzer приблизно за $250 млн із додатковою винагородою у розмірі $11 млн, виходячи з показників ефективності. За словами джерел, Wex планує профінансувати придбання за рахунок відновлюваної кредитної лінії та готівки.

Wex, яка стала публічною у 2005 році, пропонує корпоративні платіжні рішення для бізнесу та спеціалізується на оплаті подорожей та корпоративних картках, а також на рішеннях зі страхування здоров'я та пільг для співробітників. За даними компанії, штаб-квартира якої знаходиться в Портленді, штат Мен, надає послуги підприємствам та державним установам, які мають свій автопарк.

Payzer, у свою чергу, стверджує, що її програмне забезпечення спрощує спілкування з клієнтами, замовлення та відправлення поставок через десктопні та мобільні програми. Компанія також підтримує тісні стосунки з виробниками обладнання у тих галузях, які вона обслуговує.

Це придбання є другим для Wex цього року. У липневій заяві компанії говорилося, що вона погодилася придбати постачальника послуг з обліку Ascensus LLC за $180 млн.

Читайте також