Фірма голлівудського магната залучила $1,6 млрд на купівлю медіа-нерухомості

Фірма голлівудського магната залучила $1,6 млрд на купівлю медіа-нерухомості

Hackman Capital Partners отримує гроші з пенсійних фондів та державних фондів, щоб скуповувати на них більше нерухомості

Згідно з заявою Hackman Capital Partners, компанія з Лос-Анджелеса має зобов'язання у розмірі $1,6 млрд для свого фонду HCP Studio Fund від інвесторів, включаючи суверенні фонди добробуту, пенсійні фонди та сімейні офіси.

Hackman, яка володіє великими студіями та керує ними, вже вклала або виділила приблизно половину коштів станом на другий квартал. Ці інвестиції спільно з партнером по СП Square Mile Capital Management включають купівлю Kaufman Astoria Studios у Квінсі, штат Нью-Йорк, і Radford Studio Center у Лос-Анджелесі, де раніше проходили постановки таких шоу, як Сайнфелд і Острів Гіллігана.

Решту грошей фонд витратить на придбання нерухомості на провідних ринках по всьому світу, включаючи Лос-Анджелес, Нью-Йорк, Торонто, Ванкувер і Лондон.

"Зараз попит перевищує пропозицію майже на всіх ринках", - сказав Майкл Хекман, головний виконавчий директор Hackman Capital Partners. «Навіть з деяким відкатом, коли деякі стримери скорочують свій контент, наявність звукових сцен і обладнання, що підтримує їх, є критично важливими компонентами для створення контенту».

Читайте також