Geely може інвестувати $10 млрд в автомобільний центр Малайзії

Geely може інвестувати $10 млрд в автомобільний центр Малайзії

Про це заявив прем'єр-міністр Малайзії Анвар Ібрагім

Поки що китайський автовиробник Zhejiang Geely Holding Group Co. відмовився підтвердити, чи планує він інвестувати $10 млрд у малайзійське місто Танджунг Малім, як заявив у вівторок прем'єр-міністр Анвар Ібрагім.

Компанія передала прем'єр-міністру інформацію про плановані інвестиції у своєму листі. За словами Анвара, інвестиції створять тисячі робочих місць місцевих жителів.

Geely повністю віддана роботі зі своїми малайзійськими партнерами над стійким розвитком автомобільної долини високих технологій у Танджунг-Малімі, заявив представник у відповідь виданню Bloomberg. За його словами, у належний час компанія розкриє суму своїх інвестицій.

У квітні міністр науки, технологій та інновацій Чанг Лі Канг заявив, що Geely інвестує 30 млрд рінггітів ($6,6 млрд) у розвиток та комерціалізацію центру виробництва автомобілів.

Geely володіє 49,9% акцій малайзійського автовиробника Proton Holdings Bhd., а засновник Geely Ерік Лі Шуфу сказав, що Geely продовжить підтримувати Proton, впроваджуючи новітні технології та покращуючи його можливості.

Читайте також