General Atlantic купує британську фірму з викупу інфраструктури Actis

General Atlantic купує британську фірму з викупу інфраструктури Actis

AUM General Atlantic зросте приблизно до $96 млрд

General Atlantic погодилася придбати лондонську фірму щодо викупу акцій Actis, що розширить сферу діяльності американського інвестора у стійку інфраструктуру.

Згідно із спільною заявою компаній у вівторок, угода збільшить активи під управлінням General Atlantic приблизно до $96 млрд.

Actis, яка управляє активами на суму близько $12,5 млрд., стане підрозділом сталої інфраструктури в рамках інвестиційної платформи General Atlantic. Фінансові умови не розголошуються.

General Atlantic, найбільш відома своїми успішними інвестиціями в технологічні компанії, включаючи Facebook та Uber Technologies Inc., визначила кліматичні інвестиції як один зі своїх основних напрямів діяльності.

Згідно із заявою, Actis залучила понад $25 млрд капіталу з моменту свого створення та має 17 офісів по всьому світу. Торбьорн Цезар, її голова та старший партнер, продовжить очолювати фірму після угоди. Очікується, що угоду буде завершено у другому кварталі.

"З додаванням Actis ми робимо значний крок уперед у створенні сталого інвестиційного потенціалу", - заявив Білл Форд, голова та головний виконавчий директор General Atlantic.

Читайте також