GlobalLogic придбала американську компанію Mobiveil у галузі вбудованого ПЗ

GlobalLogic придбала американську компанію Mobiveil у галузі вбудованого ПЗ

Третій із найбільших IT-роботодавців України посилює напрямок розробки вбудованого програмного забезпечення

IT-компанія GlobalLogic оголосила про підписання угоди про придбання Mobiveil, спеціалізованої фірми з надання послуг вбудованої інженерії зі штаб-квартирою США.

Завдяки покупці Mobiveil компанія GlobalLogic розширить свої доступні можливості в галузі вбудованого програмного забезпечення. Воно необхідне для нових цифрових продуктів та послуг у ключових галузях, включаючи напівпровідникову, автомобільну, медіа, медичну галузь та High Tech.

Угода також надасть GlobalLogic негайного доступу до значного резерву кваліфікованих кадрів, йдеться в прес-релізі.

GlobalLogic отримає переваги від інженерних центрів Mobiveil, розташованих у п'яти місцях у США та Індії. Ці центри доповнять існуючі центри GlobalLogic у Центральній та Східній Європі.

За умовами угоди, троє співзасновників Mobiveil, Раві Туммарукуді, Гопа Періядан та Шрінівасан Дурайсвамі приєднаються до команди GlobalLogic Leadership.

GlobalLogic зі штаб-квартирою в Кремнієвій долині США спеціалізується на проєктуванні та створенні інноваційних продуктів, платформ та цифрових рішень. Вона має експертизу у сфері автопрому, комунікацій, фінансових послуг, охорони здоров'я, медіа та розваг, промисловості, напівпровідників та технологій. Глобальний штат компанії налічує близько 30 тис. інженерів у всьому світі, з них понад 20% – в Україні.

Mobiveil Inc. – американська технологічна компанія, заснована у 2011 році. Вона спеціалізується на розробці крем'яної інтелектуальної власності (SIP), платформ та рішень для ринків зберігання, мереж, споживчих, корпоративних та мобільних пристроїв.

Читайте також