GM купує ізраїльський стартап Algolion, який прогнозує спалах акумуляторних батарей

GM купує ізраїльський стартап Algolion, який прогнозує спалах акумуляторних батарей

Фінансові умови угоди не розголошуються

General Motors заявила, що придбала Algolion, ізраїльський стартап з розробки програмного забезпечення, яке може виявляти потенційну небезпеку в акумуляторних батареях.

Автовиробник заявив, що шість співробітників Algolion, включаючи засновників компанії, залишаться в Ізраїлі та приєднаються до більш ніж 850 співробітників Технічного центру GM у Герцлії, Ізраїль.

Algolion розробив програмне забезпечення, яке особливо важливе для будь-якого автовиробника, що намагається масштабувати електромобілі. Дев'ятирічний стартап, заснований Найлсом Флейшером та Алексом Німбергером, розробив програмне забезпечення, яке використовує потоки даних із систем керування батареями електромобілів, щоб допомогти виявити аномалії в роботі осередків. Програмне забезпечення може допомогти виявити небезпечні чинники, пов'язані з батареєю, зокрема випадки поширення теплового розгону.

"Algolion розробив передове програмне забезпечення для аналітики та прогнозування акумуляторів, яке допоможе General Motors надавати нашим клієнтам відмінні електромобілі", - заявив віце-президент TAC Гіл Голан.

GM заявила, що програмне забезпечення може виявляти навіть крихітні зміни, які можуть вплинути на стан батареї на кілька тижнів раніше, ніж інші методи. Це особливо цінно для GM, яка не з чуток знає про небезпеки, пов'язані з батареями.

Читайте також