GQG збільшує частку в Adani до $3,5 млрд і планує купувати ще

GQG збільшує частку в Adani до $3,5 млрд і планує купувати ще

GQG Partners LLC інвестора Раджива Джейна збільшила свою частку в конгломераті мільярдера Гаутама Адані приблизно на 10% і візьме участь у майбутньому збиранні коштів конгломерату

"Протягом п'яти років ми хотіли б стати одним із найбільших інвесторів в Adani Group", - сказав в інтерв'ю Раджив Джейн, головний інвестиційний директор GQG. «Ми, безумовно, хотіли б стати партнерами в будь-якій новій пропозиції Adani Group».

Джайн сказав, що вартість активів GQG Adani наближається до $3,5 млрд. Він не уточнив, які компанії він купив або яка частина інвестиційної вартості припала на прямі покупки та ралі акцій Adani.

У березні GQG придбала акції чотирьох фірм Адані на суму майже $2 млрд у сімейного трасту. Ці початкові інвестиції в опальний конгломерат підтримали компанії магната після того, як нью-йоркська компанія Hindenburg Research звинуватила їх у «нахабних» маніпуляціях з цінами на акції та корпоративному шахрайстві, внаслідок чого Adani Group в якийсь момент втратила понад $150 млрд ринкової вартості. .

Інвестор індійського походження, який працює у Форт-Лодердейлі у Флориді, сказав, що його не турбують звинувачення, які Адані неодноразово заперечував та які Джайн охарактеризував як норму в індійському бізнес-контексті. "За свою 30-річну інвестиційну кар'єру я ще не зустрічав ідеальної компанії", - сказав Джейн агентству Bloomberg News на початку цього року.

Читайте також