Група інвесторів купує французьку музичну Believe за 1,5 млрд євро

Група інвесторів купує французьку музичну Believe за 1,5 млрд євро

Консорціум інвесторів домовився про купівлю 71,92% французької музичної компанії Believe і має намір викупити акції в рамках тендерної пропозиції з оцінкою вартості на рівні 1,523 млрд євро

Консорціум інвесторів включає шведську інвестиційну компанію EQT, американську інвесткомпанію TCV та співзасновника, голову Believe Дені Ладегайрі.

Очікується, що придбання 71,92% Believe завершиться у другому кварталі 2024 року, незабаром після чого буде подано тендерну пропозицію за ціною 15 євро за акцію з оплатою готівкою.

Believe заснована у 2005 році для підтримки артистів та лейблів на кожному етапі розвитку. На сьогоднішній день компанія обслуговує понад 1,3 млн незалежних артистів, надаючи їм маркетингові, продюсерські, видавничі, брендингові та інші послуги більш ніж у 50 країнах світу, та співпрацює з більш ніж 150 стрімінговими платформами, включаючи Spotify, YouTube, Apple Music та Amazon.

На закриття торгів у п'ятницю її папери торгувалися по 12,4 євро, капіталізація компанії становила близько 1,15 млрд. євро.

Читайте також