Honeywell купує бізнес Air Products з виробництва обладнання для ЗПГ за $1,8 млрд

Honeywell купує бізнес Air Products з виробництва обладнання для ЗПГ за $1,8 млрд

Компанія Honeywell International погодилася придбати у Air Products & Chemicals бізнес із виробництва обладнання та технологій для зрідженого природного газу за $1,81 млрд

Промисловий конгломерат Honeywell, що базується в Шарлотті, заявив у середу, що угода, повністю розрахована готівкою, сприятиме розвитку його можливостей по переходу на енергоносії і негайно призведе до зростання продажів і маржі сегмента, а в кінцевому підсумку і до скоригованого річного прибутку за перший повний рік володіння.

Раніше в середу The Wall Street Journal повідомив, що компанія Honeywell, яка працює в різних галузях і має ринкову капіталізацію майже $140 млрд, уклала четверту угоду з придбання за останні кілька місяців.

Купівля бізнесу з виробництва зрідженого природного газу (ЗПГ) Air Products розширить пропозицію Honeywell для клієнтів у міру зростання світової пропозиції газу та підвищення попиту.

Очікується, що угоду про придбання буде закрито до кінця календарного року за умови отримання схвалення регулюючих органів.

Читайте також