Hyundai інвестує $400 млн у виробника кольорових металів

Hyundai інвестує $400 млн у виробника кольорових металів

Hyundai має намір забезпечити собі доступ до основних металів, що використовуються під час виробництва акумуляторів для електромобілів

Hyundai Motor Group придбає 5% акцій Korea Zinc Co., найбільшого у світі заводу з виробництва кольорових металів

Група, яка контролює бренди Hyundai, Kia та Genesis, підписала партнерство із заводом для спільної розробки «ланцюжка створення вартості нікелю», який закуповує, обробляє та переробляє метал, необхідний для акумуляторів електромобілів, повідомив сеульський автовиробник. Hyundai витратить $398 млн на покупку акцій Korea Zinc у рамках угоди.

Hyundai планує закупити 50% нікелю, необхідного їй для акумуляторів електромобілів, в рамках партнерства до 2031 року, щоб відповідати закону президента Джо Байдена про скорочення інфляції, який заохочує автовиробників виробляти компоненти електромобілів за межами Китаю. За словами автовиробника, ланцюжок поставок, побудований за допомогою компанії Korea Zinc, що також базується в Сеулі, відповідатиме європейським вимогам до постачання критично важливих мінералів та інших правил ESG.

До кінця цього десятиліття компанія прагне увійти до трійки найбільших виробників електромобілів у світі, виробляючи 3,64 мдн автомобілів на рік.

Читайте також