IIHL придбає 60% акцій Invesco India Asset Management, яка управляє активами на $1,6 трлн

IIHL придбає 60% акцій Invesco India Asset Management, яка управляє активами на $1,6 трлн

IndusInd International Holdings, Інвестиційна холдингова компанія Hinduja Group зі штаб-квартирою на Маврикії, уклала угоду про придбання 60% акцій Invesco Asset Management India Ltd. (IAMI) за ...

IAMI – індійський підрозділ Invesco Ltd., активи якого під управлінням по всьому світу становлять понад $1,6 трлн. IIHL є засновником IndusInd Bank. Invesco збереже за собою 40% акцій нещодавно створеного СП, а IIHL та Invesco матимуть статус спонсорів, йдеться у спільній заяві обох компаній.

IAMI об'єднала внутрішні та офшорні консультації та активи під управлінням, а також присутність у 40 містах Індії.

Ашок Хіндуджа, голова IIHL, сказав: «Нашою метою було перетворити IIHL на потужний центр BFSI. Ми дуже раді об'єднатись з Invesco, щоб відкрити індустрію управління активами Індії в епоху трансформаційних інновацій».

«Це найкращий час, коли Індія на тлі зростаючого добробуту, довіри інвесторів і сприятливої демографічної ситуації відкриває величезні перспективи», — сказав Мозес Хардінг, генеральний директор IIHL.

IAMI розпочала свою діяльність в Індії в 2008 році з придбання Lotus India Asset Management Company і з тих пір зросла, обслуговуючи понад 1,6 млн портфелів роздрібних інвесторів та понад 39 тис. уповноважених дистриб'юторів, при цьому понад 70% її AUM припадає на акції та активи, орієнтовані акції.

Читайте також