Індійська Torrent Pharma придбає дерматологічну компанію Curatio Health за $245 млн

Індійська Torrent Pharma придбає дерматологічну компанію Curatio Health за $245 млн

Curatio належить портфель із більш ніж 50 брендів

Torrent Pharmaceuticals Ltd придбає дерматологічну компанію Curatio Health Care за 2000 крор рупій ($245 млн), йдеться у заяві компанії на фондовій біржі у вівторок.

Curatio, підтримувана Sequoia, має портфель із понад 50 брендів, які продаються в Індії.

Torrent Pharma заявила, що після операції з Curatio вона увійде до числа 10 провідних компаній у дерматологічному сегменті країни, згідно із заявою на біржі. Винагорода включає 115 крор рупій (на дату підписання) грошових коштів та їх еквівалентів у придбаному бізнесі, що вказує на вартість підприємства 1 885 крор рупій, йдеться у повідомленні компанії.

Портфоліо Curatio складається з провідних брендів, таких як Tedibar, Atogla, Spoo, B4 Nappi та Permite, які входять до п'ятірки найкращих брендів на своєму ринку. На десять провідних брендів Curatio припадає близько 75% від загального доходу.

За словами компанії, з цим придбанням Torrent Pharma додасть дистриб'юторську мережу із 900 продавців. Дохід Curatio за 21-22 фінансові роки становив 224 крор рупій. Очікується, що виторг Curatio за серпень з початку року зріс на 25% і перевищить 275 крор рупій у 23 фінансовому році. На дерматологію припадає 82% доходів Curatio.

(1 долар = 81,5590 індійських рупій)

Читайте також