Індійський освітній гігант Byju

Індійський освітній гігант Byju's залучає $250 млн

Інвестиції були залучені від інвесткомпанії Davidson Kempner зі штаб-квартирою у Нью-Йорку

Стартап Byju's залучив $250 млн нового фінансування та близький до залучення додаткових $700 млн, оскільки індійський гігант у галузі освітніх технологій нарощує свій бюджет напередодні довгоочікуваного IPO своєї дочірньої компанії Aakash.

Інвестиційна компанія Davidson Kempner інвестувала у Byju через структуровані інструменти.

Byju's зберіг свою оцінку $22 млрд протягом минулого року, навіть незважаючи на те, що вартість багатьох відомих стартапів по всьому світу сильно знизилася.

Великий раунд фінансування в Byju's відбувається в той час, коли індійська екосистема стартапів відчуває брак фінансування на тлі послаблення світової економіки.

Byju's веде попередні переговори з банкірами, включаючи Citi та Goldman Sachs, про проведення IPO Aakash, мережі репетиторів, яку вона придбала майже за $1 млрд два роки тому, як повідомляв раніше TechCrunch.

Стартап, який готує студентів до вступу до бакалавра та магістратури, останніми роками розширився, щоб обслуговувати всіх школярів. Він зібрав 150 млн користувачів, які використовують його навчальну програму, в той час як сотні тисяч студентів офіси стартапу.

Byju's, як і багато інших освітніх технологій, виграли від пандемії, оскільки все більше батьків вивчали цифрові програми, щоб продовжити освіту своїх дітей.

Читайте також