Індійського виробника ліків від жіночого безпліддя продають за $1,6 млрд

Індійського виробника ліків від жіночого безпліддя продають за $1,6 млрд

Індійська фармацевтична компанія Mankind Pharma повідомила про придбання Bharat Serums and Vaccines Ltd у рамках угоди вартістю $1,63 млрд

Угода надасть Mankind, виробнику презервативів Manforce та однієї з найбільших фармацевтичних компаній Індії, доступ до продукції Bharat Serums, призначеної для жіночого здоров'я та лікування безпліддя.

«Ми вважаємо, що сегмент жіночого здоров'я та фертильності має величезні можливості та демонструє стійке зростання у всьому світі», — заявив керуючий директор Mankind Pharma Раджив Джунеджа.

У фінансовому році, що закінчився у березні, компанія Bharat Serums зафіксувала виручку у розмірі 17,23 млрд рупій, що на 20% більше, ніж у попередньому фінансовому році.

Mankind придбає фірму з Наві-Мумбаї у американської приватної інвестиційної компанії Advent International, яка придбала контрольний пакет акцій біофармацевтичної компанії у 2019 році.

Компанія Mankind, що базується в Делі, планує профінансувати придбання за рахунок внутрішніх нарахувань, а також за рахунок позикових коштів і власного капіталу.

Очікується, що угоду з придбання буде закрито протягом найближчих трьох-чотирьох місяців, після чого Bharat Serums стане стовідсотковим підрозділом Mankind.

Читайте також