Інвестиційні ідеї: список з 17 акцій для інвестування від Deutsche Bank

Інвестиційні ідеї: список з 17 акцій для інвестування від Deutsche Bank

Deutsche Bank оновив свій Fresh Money List — список найкращих інвестиційних ідей на перспективу 12 місяців

До оновленого списку потрапили виробник взуття Birkenstock, сервіс таксі Uber, розробник софту Adobe та промислова корпорація Emerson Electric.

Deutsche Bank оновлює свій список щокварталу. Зараз до нього входять 36 компаній із п'яти секторів. З моменту створення у третьому кварталі 2017 року список кращих ідей Deutsche Bank перевершив американський ринок акцій, показавши прибутковість 170% порівняно з прибутковістю 160% індексу S&P 500. Однак у другому кварталі цього року прибутковість Fresh Money List склала лише 18,38% порівняно з 25,2% індексу S&P 500.

Перспективні компанії для інвестування, на думку Deutsche Bank

Споживчі товари. Deutsche Bank включив у свій Fresh Money List виробника взуття Birkenstock, оператора готелів та казино Caesars Entertainment, виробника кормів для тварин Freshpet, мережу супермаркетів Grocery Outlet та компанію Life Time Group, що займається проектуванням та експлуатацією фітнес та спа-центрів. До списку також входить мережа мексиканських ресторанів Chipotle та постачальник продуктів харчування US Foods.

Фінанси. До перспективних компаній увійшов страховик Arch Capital, платіжний оператор Corpay і постачальник кредитних карток Synchrony Financial. До списку входять також розробник ПЗ у галузі фінансів Bill, американський PNC Bank, інвестиційні компанії KKR & Co та Sabra Health Care REIT, брокерська компанія Charles Schwab та холдинг S&P Global.

Охорона здоров'я. Deutsche Bank додав до свого листа страхову компанію Edwards Lifesciences, виробника продукції для фармацевтичних компаній Repligen та медичну компанію Tenet Healthcare. Крім цього, до списку входять фармацевтична компанія Merck & Co., компанія ICON, що працює в галузі клінічних досліджень, та страховик The Cigna Group.

Технологічний сектор. Серед нових компаній у списку – виробник програмного забезпечення Adobe, таксі Uber та постачальник матеріалів для виробництва чіпів Entegris. Крім того, в ньому вже є Amazon, телекомунікаційна компанія AT&T, розробники EverCommerce та Five9 та чіпмейкер Marvell.

Промисловий сектор. З нових ідей до списку потрапили виробник нержавіючої сталі Carpenter Technology, промислова корпорація Emerson Electric та виробник ароматизаторів для харчової та парфумерної промисловості IFF. Крім того, Deutsche Bank вважає цікавими авіакомпанію Delta Air Lines, виробника сонячних панелей First Solar, виробника ароматизаторів International Flavors & Fragrances та розробника аерокосмічної техніки Rocket Lab.

Що робити з акціями

  • Акції Birkenstock зросли з початку року на 16%. За даними MarketWatch, із 18 аналітиків, що відстежують акції компанії, 13 рекомендують купувати їх. Потенційне зростання акцій, згідно з прогнозом Deutsche Bank, оцінюється майже у 25% до ціни останнього закриття.
  • За останні 12 місяців папери Uber Technologies додали 70%, з початку цього року – 15,8%. З 51 аналітика, який відстежує акції Uber, більшість рекомендують купувати їх — 42 рейтинги Buy та п'ять рейтингів Overweight («вище за ринок»). Потенціал зростання, за оцінкою Deutsche Bank, майже 40%.
  • Котирування Adobe зросли на 18,5% протягом останніх 12 місяців, але впали на 4,4% з початку цього року. Більшість опитаних MarketWatch аналітиків – 34 із 45 – рекомендують купувати акції Adobe. Потенціал зростання Deutsche Bank оцінює у 14%.
  • Папери Emerson Electric зросли з початку року на 12,5%, а за останні 12 місяців – удвічі більше. Із 24 аналітиків, які відстежують акції компанії, 20 рекомендують купувати їх. Потенціал зростання - майже 26%, вважає Deutsche Bank

Читайте також