Інвесткомпанія EQT купує агрегатора цифрової інфраструктури Radius Global за $3 млрд

Інвесткомпанія EQT купує агрегатора цифрової інфраструктури Radius Global за $3 млрд

Стокгольмська EQT націлена на компанії, які значною мірою забезпечені активами, стійкі до волатильності ринку, мають високі бар'єри для конкуренції та довгострокові перспективи зростання

EQT AB та Рада з пенсійних інвестицій у державному секторі домовилися про придбання Radius Global Infrastructure Inc. в рамках угоди на суму близько $3 млрд, включаючи борг, що поповнило і так значний портфель цифрової інфраструктури шведського керуючого активами.

EQT і канадська PSP заплатять $15 за акцію Radius, яка здає в оренду стільникові майданчики компаніям, які виробляють вежі бездротового зв'язку, та операторам мобільних мереж. EQT інвестує у Radius через свій підрозділ Active Core Infrastructure.

За повідомленням Bloomberg News, Radius, який очолює генеральний директор Білл Беркман, вивчає стратегічні варіанти, включаючи продаж, принаймні з травня.

Портфоліо EQT вже включає Zayo, GlobalConnect та EdgeConneX.

Як один із найбільших приватних інвесторів в інфраструктуру у світі, стокгольмська EQT націлена на компанії, які значною мірою забезпечені активами, стійкі до волатильності ринку, мають високі бар'єри для конкуренції та довгострокові перспективи зростання. Електроенергетика та комунальні послуги, транспорт та логістика, а також цифрова інфраструктура входять до основних інфраструктурних активів, на які орієнтується інвестиційна компанія.

Угоду планується закрити у третьому кварталі.

Читайте також