Інвесткомпанія PAI Partners купує великого виробника кормів для тварин Alphia Inc

Інвесткомпанія PAI Partners купує великого виробника кормів для тварин Alphia Inc

Фінансові умови угоди не розголошуються

PAI Partners, відома приватна інвестиційна компанія, оголосила про придбання компанії Alphia, Inc., великого гравця у секторі спільного виробництва кормів для домашніх тварин у Північній Америці, у JH Whitney Capital Partners.

Компанія Alphia, що базується в Денвері, займає чільне місце в якості національного виробника кормів для домашніх тварин у США, щорічно виробляючи понад мільярд фунтів сухих кормів для домашніх тварин та ласощів для провідних брендів та роздрібних продавців. Alphia також пропонує низку послуг, включаючи подрібнення, дослідження та розробки, складування, транспортування та розповсюдження з шістьма виробничими підприємствами, розташованими по всій території США.

Alphia була створена внаслідок злиття компаній American Nutrition, Inc. та CJ Foods, Inc. 2020 року.

Це придбання підкреслює професіоналізм PAI у секторі продуктів харчування та споживчих товарів, а також її спеціалізацію на кормах для домашніх тварин та контрактному виробництві, оскільки компанія інвестувала у такі відомі імена, як Royal Canin, Provimi, Diana Pet Food та Refresco. За підтримки PAI Alphia прагне прискорити своє зростання у Північній Америці як органічно, так і за рахунок придбань.

Читайте також