Ізраїльська CyberArk придбає компанію з кібербезпеки Venafi за $1,5 млрд

Ізраїльська CyberArk придбає компанію з кібербезпеки Venafi за $1,5 млрд

CyberArk Software погодилася купити Venafi, компанію з кібербезпеки, яку підтримує приватна інвестиційна компанія Thoma Bravo, за $1,54 млрд

Компанія CyberArk, що базується в Ізраїлі та зареєстрована в США, придбає компанію Venafi, розташовану в Солт-Лейк-Сіті, приблизно за $1 млрд готівкою та $540 млн в акціях CyberArk.

Venafi - це фірма з кібербезпеки, що спеціалізується на управлінні ідентифікацією комп'ютерів і пропонує рішення, які захищають ідентифікаційні дані від фізичних машин до пристроїв Інтернету речей та програмних програм. Компанія має понад 30 патентів, а її клієнтами є найбільші американські страхові компанії та авіакомпанії, емітенти платіжних карток, а також великі банки країни.

Очікується, що придбання завершиться у другій половині 2024 року та принесе щорічний регулярний дохід приблизно на $150 млн, йдеться у заяві CyberArk.

Thoma Bravo, американська приватна інвестиційна компанія, що спеціалізується на програмному забезпеченні та технологічних послугах, інвестувала у Venafi у 2020 році, оцінивши компанію на той момент у $1,15 млрд.

Акції CyberArk цього року зросли приблизно на 12%, оцінивши компанію у $10,4 млрд.

Читайте також