Китайська United Hydrogen розмістить акції на Nasdaq через угоду зі SPAC на суму $1,6 млрд

Китайська United Hydrogen розмістить акції на Nasdaq через угоду зі SPAC на суму $1,6 млрд

Компанія з виробництва екологічно чистої енергії United Hydrogen Group розмістить свої акції на Nasdaq в результаті злиття зі SPAC, вартість якого оцінюється в $1,6 млрд

Угода з фірмою Aimei Health Technology, яка випускає бланки, зробить United Hydrogen однією з небагатьох китайських компаній, які прагнуть вийти на біржі США після ослаблення напруженості між регуляторами двох країн.

Заснована у 2017 році компанія з виробництва та розповсюдження водневої енергії United Hydrogen, яка допомагає підприємствам знизити викиди вуглекислого газу, зіткнулася з різким зростанням попиту, оскільки підприємства у всьому світі переходять на стійкіші джерела енергії. За даними компанії, минулого року її виручка зросла більш ніж удвічі і становила $13,1 млн.

Очікується, що злиття з Aimei Health, яка минулого року залучила близько $70 млн під час первинного публічного розміщення акцій, завершиться у третьому кварталі.

SPAC не займаються жодною комерційною діяльністю, окрім пошуку приватної компанії для злиття. Вони використовують доходи від IPO для угоди, у результаті приватна компанія стає публічної.

Читайте також