Китайський виробник електромобілів BYD придбає німецького автодистриб

Китайський виробник електромобілів BYD придбає німецького автодистриб'ютора Hedin Electric

Китайська BYD придбає свого німецького дистриб'ютора Hedin Electric Mobility, оскільки BYD прагне утвердитися як великий виробник електромобілів в Європі

Компанія BYD Automotive GmbH візьме на себе управління продажами автомобілів та запчастин BYD на німецькому ринку, а також управління магазинами у Штутгарті та Франкфурті, повідомила BYD, додавши, що угода підлягає схваленню і, як очікується, буде закрита у четвертому кварталі.

Цей крок дозволить BYD посилити контроль над своєю стратегією в країні, де торік продаж становив трохи більше 4000 одиниць, але цього року різко впав через загальногалузевий спад попиту на електромобілі.

Шведська транспортна група Hedin, яка також керує дистрибуцією інших китайських автомобільних брендів, включаючи XPeng та Hongqi, раніше керувала відносинами BYD із шістьма дилерами по всій Німеччині, щоб полегшити вихід китайського виробника електромобілів на європейський ринок.

BYD також співпрацює з іншими дилерами у Німеччині, включаючи Sternauto, який на початку цього року відкрив магазин бренду у Берліні.

Компанія Hedin Automotive eMobility GmbH продовжить продаж автомобілів BYD у трьох містах Німеччини, повідомила компанія BYD.

Компанія BYD, яка виробляє акумулятори та електромобілі та є лідером продажу електромобілів у Китаї, останніми місяцями розширила свою глобальну присутність, заклавши основу для виробничих майданчиків у Європі та Мексиці.

Читайте також