Криптоінвестор Джастін Сан готовий витратити до $1 млрд на активи DCG

Криптоінвестор Джастін Сан готовий витратити до $1 млрд на активи DCG

Китайський крипто-підприємець хоче купити активи материнської компанії крипто-кредитора Genesis, якому загрожує банкрутство

Китайський крипто-підприємець Джастін Сан готовий витратити $1 млрд із власних коштів на купівлю активів, що належать Digital Currency Group (DCG), материнській компанії крипто-кредитора Genesis, якому загрожує банкрутство.

Genesis заморозила зняття коштів клієнтами у листопаді та заявила, що намагається уникнути подання заяви про банкрутство. За словами обізнаних джерел, Genesis заборгував своїм кредиторам понад $3 млрд.

Власник Genesis, DCG, також є материнською компанією кількох відомих криптофірм, у тому числі керуючої крипто-активами Grayscale, і на її веб-сайті перераховано понад 160 компаній у портфелі венчурного капіталу. Як повідомила газета Financial Times, DCG розглядає можливість продажу частини цього портфеля для залучення грошей.

Джастін Сан розповів в інтерв'ю Reuters, що готовий витратити до $1 млрд на купівлю деяких активів DCG, «залежно від їхньої оцінки ситуації».

Сан не уточнив, які активи він розглядає для покупки.

Digital Currency Group відмовилася від коментарів.

Джастін Сан є засновником мережі блокчейнів під назвою TRON та радником криптобіржі Huobi.

Читайте також