Криптовалютна компанія BitGo Bucks залучила $100 млн при оцінці $1,75 млрд

Криптовалютна компанія BitGo Bucks залучила $100 млн при оцінці $1,75 млрд

BitGo захищає криптоактиви, захищаючи закриті ключі, іноді у фізичних сховищах

В даний час компанія BitGo є зберігачем для кредиторів збанкрутілої біржі цифрових активів FTX, поки триває судовий розгляд. Серед інших клієнтів BitGo є компанія з надання фінансових послуг Swan Bitcoin, розробник блокчейну Mysten Labs Inc. та гігант одягу Nike Inc.

Головний виконавчий директор Майк Белше визнав, що це «виразно важкий ринок». Але він сказав, що зосередженість компанії на ліцензуванні та регулюванні допомогла їй виділитися на тлі невизначеної правової ситуації щодо цифрових активів, відзначеної загостренням напруженості щодо того, чи є криптовалюти цінними паперами.

За словами Белше, компанія з Пало-Альто, штат Каліфорнія, отримала фінансування виключно нових інвесторів. Він відмовився розкрити, хто брав участь у раунді, але сказав, що спонсори базуються в США та Азії, і деякі з них прийшли з-за меж криптоіндустрії. Попередні інвестори BitGo включають Goldman Sachs Group Inc., DRW Holdings та Galaxy Digital Ventures.

Оцінка стартапу значно вища, ніж його ціна в 2021 році, коли компанія мала бути придбана Galaxy Digital Holdings в рамках угоди на $1,2 млрд.

Белше сказав, що нове фінансування буде частково використано для стратегічних придбань, зазначивши, що принаймні дві угоди вже перебувають у розробці.

Читайте також