Культовий універмаг Нью-Йорка Saks Fifth Avenue оцінено в $3,6 млрд

Культовий універмаг Нью-Йорка Saks Fifth Avenue оцінено в $3,6 млрд

Оцінка магазину є частиною зростання ринку нерухомості на П'ятій авеню

Власники Saks Fifth Avenue ведуть переговори про залучення фінансування для підтримки фінансової частини пропозиції щодо купівлі конкурента Neiman Marcus.

За словами одного з джерел, у рамках запропонованого фінансування флагманський магазин Saks на П'ятій авеню, 611 на Манхеттені було оцінено в $3,62 млрд. Це помітне збільшення порівняно з оцінкою в $1,6 млрд у 2019 році.

Saks та її кредитори провели оцінку майна, щоб воно могло бути запорукою для залучення боргу для фінансування майбутньої угоди,

Оцінка культового універмагу Нью-Йорка, чиї щорічні святкові вітрини приваблюють місцевих мешканців і туристів, є свідченням попиту на елітну нерухомість у цьому районі, що зріс останніми місяцями. Власники Gucci Kering SA і Prada SpA нещодавно придбали нерухомість далі П'ятою авеню, поряд з оновленим магазином Tiffany & Co. LVMH. Ці угоди стали яскравою плямою для комерційної нерухомості Нью-Йорка, яка після пандемії занепадала.

Оцінка також означає, що ця знакова нерухомість тепер коштує більше, ніж Hudson's Bay заплатила за всю Saks Fifth Avenue, коли придбала її в 2013 році. В результаті цієї угоди мережу розкішних універмагів було оцінено в $2,9 млрд.

Читайте також