Mars купує виробника здорової їжі Kevin

Mars купує виробника здорової їжі Kevin's Natural Foods

Угода оцінює Kevin's у $800 млн

Сімейний продовольчий гігант Mars Inc погодився купити Kevin's Natural Foods, відому своїми стравами, соусами та гарнірами, приготованими за технологією sous-vide.

За словами людей, знайомих із цим питанням, угода оцінює Kevin's, яку підтримують приватні інвестиції, майже в $800 млн.

Компанія Mars з Вірджинії, річний обсяг продажу якої становить близько $48 млрд, має три основні напрямки діяльності: Mars Petcare, Mars Snacking та Mars Food & Nutrition.

Після завершення угоди Kevin's працюватиме як самостійний бренд у складі підрозділу продуктів харчування та харчування.

У сфері догляду за домашніми тваринами Mars керує такими брендами, як Pedigree, Whiskas та Royal Canin, і нещодавно розширила свою присутність у цьому секторі за рахунок придбання компанії Heska Corp., яка виробляє ветеринарне обладнання.

Компанія Mars, широко відома як виробник таких брендів цукерок, як M&M's та Snickers, в останні роки здійснила низку придбань у рамках своїх зусиль щодо диверсифікації та розширення своїх категорій, орієнтованих на здорову їжу та закуски.

Компанія Kevin's, що базується в Модесто, штат Каліфорнія, серед спонсорів якої були приватні інвестиційні компанії TowerBrook Capital Partners та NewRoad Capital Partners, була заснована у 2019 році Деном Костою, Келсі Коста-Олсон та Кевіном МакКреєм.

TowerBrook та NewRoad продають свою частку в Kevin's в рамках угоди, яка, як очікується, буде закрита у третьому кварталі 2023 року.

Читайте також