McDonald

McDonald's China залучила $2 млрд банківських кредитів

Оператор ресторанів McDonald's у Китаї залучив кредити, щоб звільнити ліквідність, яка допоможе керувати бізнесом

Оператор ресторанів McDonald's у Китаї залучив банківські кредити на суму близько $2 млрд, щоб звільнити ліквідність, яка допоможе керувати бізнесом, оскільки країна зберігає свій підхід до абсолютної нетерпимості до боротьби з Covid-19.

Китайська державна компанія Citic Ltd., Citic Capital та американська приватна інвестиційна компанія Carlyle Group Inc. придбали контроль над операціями мережі швидкого харчування в материковому Китаї та Гонконгу McDonald's Corp. 2017 року, оцінивши бізнес у $2,1 млрд.

Послуги доставки McDonald's у Китаї зросли за останні два роки навіть на тлі періодичних блокувань у Китаї. За словами обізнаних джерел, бізнес із доставки зараз становить близько 30% від загального обсягу продажів.

Кількість точок McDonald's у Китаї збільшилася приблизно вдвічі після укладання угоди. Станом на кінець 2021 року компанія мала 4395 магазинів у Китаї та 247 магазинів у Гонконгу . Компанія планує відкрити близько 800 магазинів у Китаї цього року, повідомив фінансовий директор McDonald's Corp. Ян Борден.

Читайте також