Medtech-стартап Monogram Health залучив $375 млн

Medtech-стартап Monogram Health залучив $375 млн

У раунді фінансування взяли участь багато гравців галузі охорони здоров'я: CVS Health, Cigna Ventures, Humana, Memorial Hermann Health System та SCAN

Monogram Health, технологічна компанія з лікування захворювань нирок вдома, оголосила про закриття нового фінансування у розмірі $375 млн для продовження швидкого розгортання своєї моделі надання медичної допомоги та клінічних послуг.

У раунді фінансування також взяли участь нові та старі спонсори з фінансового сектора, включаючи TPG Capital, Frist Cressey Ventures, Heritage Group, Pura Vida Investments, Norwest Venture Partners та інших неназваних інвесторів.

В даний час стартап залучив в цілому $557 млн на Crunchbase, а його остання серія B на $160 млн була закрита в червні минулого року.

«Все, що ми робимо, спрямоване на покращення доступу до медичного обслуговування та покращення стану здоров'я пацієнтів із поліхронічним захворюванням шляхом підтримки їх індивідуальних потреб, перетворення досвіду пацієнтів, особливо для тих, хто не отримував раніше належного обслуговування», — співзасновник та генеральний директор Майк Укрін.

За даними компанії, зараз Monogram підтримує пацієнтів у 34 штатах.

Читайте також