Мережевий стартап Nile залучив $175 млн, щоб скласти конкуренцію Cisco

Мережевий стартап Nile залучив $175 млн, щоб скласти конкуренцію Cisco

Новий раунд спільно очолили March Capital та суверенний фонд добробуту Саудівської Аравії Sanabil Investments

Мережевий стартап Nile, заснований колишніми керівниками Cisco Systems Джоном Чемберсом та Панкаджем Пателем, залучив $175 млн в рамках нового раунду фінансування своїх зусиль щодо створення конкурента Cisco.

Новий раунд, спільно очолюваний March Capital та суверенним фондом добробуту Саудівської Аравії Sanabil Investments, також залучив корпоративних інвесторів, зокрема венчурні підрозділи Saudi Telecom Company та Liberty Global.

Nile, який раніше залучив $125 млн, не розкрив свою оцінку, але заявив, що вона подвоїлася порівняно з останнім раундом. Дані PitchBook оцінювали компанію у $395 млн у 2020 році.

Компанія Nile, розташована в Сан-Хосе, пропонує рішення «мережа як послуга» (NaaS), орієнтоване на безпечні дротові та бездротові продукти, пропонуючи альтернативу для побудови корпоративної мережі Wi-Fi, в якій домінують такі гравці, як Cisco, Juniper Networks та Hewlett Packard.

З того часу, як її технологія стала доступною у травні минулого року, Nile підписала контракти з такими клієнтами, як Стенфордський університет і стартап Carta.

Читайте також