Mitsubishi Heavy купує американського постачальника послуг центрам обробки даних Concentric

Mitsubishi Heavy купує американського постачальника послуг центрам обробки даних Concentric

Японський виробничий гігант планує розширення бізнесу центрів обробки даних

Mitsubishi Heavy Industries Ltd. погодився придбати американського постачальника послуг центрам обробки даних у рамках свого плану щодо розширення свого бізнесу та допомоги у знеуглерожуванні об'єктів, що споживають електроенергію.

MHI придбає Concentric LLC з Техасу у OnPoint Group, згідно із заявою у п'ятницю, в якій не розкриваються умови придбання. Concentric надає системи електроживлення та технічне обслуговування промислових об'єктів та центрів обробки даних.

Угода укладена на фоні прагнення японської компанії, що виробляє обладнання, у тому числі турбіни для теплових електростанцій, вивчити можливості на фоні тенденції декарбонізації. MHI хоче обезуглерожувати центри обробки даних за допомогою чистішого виробництва електроенергії та більш ефективних систем охолодження і планує отримати 100 мільярдів ієн ($695 млн) доходу від цього сектора в 2030 фінансовому році.

Mitsubishi Heavy хоче, зрештою, стати універсальним постачальником обладнання та технічного обслуговування, необхідних для роботи центрів обробки даних, сказав Хітоші Кагучі, старший виконавчий віце-президент.

Читайте також