Модульна платформа для створення застосунків Builder.ai залучила $250 млн

Модульна платформа для створення застосунків Builder.ai залучила $250 млн

Раунд фінансування серії D очолив Qatar Investment Authority (QIA)

У раунді серії D також взяли участь існуючі та нові інвестори стартапу Builder.ai, включаючи Iconiq Capital, Jungle Ventures та Insight Partners.

Це означає, що Builder.ai зібрав загалом понад $450 млн і заявляє про 2,3-кратне зростання виручки.

Компанія Builder.ai заявляє, що тепер збирається зосередитися на використанні людського спілкування, щоб люди могли створювати додатки на своїй платформі, а не на "навантажених експертами системах з білим полотном", які типові для простору без коду / з низьким кодом.

Зараз компанія має офіси у Великій Британії, США, ОАЕ, Сінгапурі та Франції.

Засновник та генеральний директор Сачин Дев Дуггал заявив: «Ми вступаємо у неймовірний час в історії, коли змінюється саме поняття програмного забезпечення; від чогось, що мало термін придатності у кілька років, до того, що зрештою матиме термін придатності розмови, і обсяг того, що створюється, лише зростатиме у геометричній прогресії».

«Ми впевнені, що інноваційна технологія та перевірений підхід Builder.ai відкривають для компанії перспективи значного зростання у майбутньому. Ці інвестиції відповідають стратегії QIA щодо підтримки інноваційних компаній, що формують майбутнє світової економіки», - додав Ахмед Алі Аль-Хаммаді, ІТ-директор QIA Europe.

Компанія Builder.ai, заснована в 2016 році, пропонує як малому, так і великому бізнесу можливість створювати веб-програми або нативні мобільні програми за модульним принципом. Вона має партнерські відносини з JP Morgan & Chase, Etisalat UAE та іншими технологічними та фінансовими підприємствами.

Читайте також