Новозеландська Blackpearl Group придбала NewOldStamp із командою в Україні за $3,1 млн

Новозеландська Blackpearl Group придбала NewOldStamp із командою в Україні за $3,1 млн

Угода дозволить Blackpearl Group розширити можливості роботи з аудиторією, створити сприятливі умови для перехресного продажу та отримати доступ до провідної експертизи на ринку

Про угоду щодо придбання продукту та бізнесу NewOldStamp новозеландська компанія Blackpearl Group оголосила 1 листопада 2022 року.

NewOldStamp увійшла до заснованої у 2015 році Володимиром Заставним мультипродуктової компанії. NewOldStamp є SaaS-платформою, що допомагає компаніям створювати та централізовано керувати брендованими email-підписами працівників та використовувати їх для просування.

Компанія також розробляє:

MySignature – сервіс, що допомагає малим бізнесам та підприємцям підтримувати та рекламувати свій бренд за допомогою підписів та онлайн бізнес карт, покращувати ефективність листування.

Cheqmark – це сервіс, за допомогою якого користувачі можуть швидко організувати свої повсякденні справи через списки завдань та впровадити нові корисні звички.

Угода передбачає продаж тільки продукту та бізнесу NewOldStamp, яка має понад 3600 клієнтів у різних регіонах, для яких було створено понад 5 млн професійних email-підписів. Станом на 1 листопада 2022 року сайт платформи отримав понад 1 млн. органічних річних відвідувань.

Команда NewOldStamp у складі 27 осіб базується у Львові. Після операції вони продовжать працювати в Україні та розвивати платформу NewOldStamp під старим брендом, але вже під парасолькою материнської Blackpearl Group.

Blackpearl Group була заснована в 2012 році з офісами у Велінгтоні, Нова Зеландія та Фенікс, Арізона. Для Blackpearl Group купівля NewOldStamp – це економічно ефективний спосіб розширити можливості роботи з аудиторією, створити сприятливі умови для перехресного продажу, а також отримати доступ до провідної експертизи на ринку.

Читайте також