Одна із найбільших IT-компаній в Україні GlobalLogic купує ірландського розробника Sidero

Одна із найбільших IT-компаній в Україні GlobalLogic купує ірландського розробника Sidero

Вартість угоди не розкривається

Компанія GlobalLogic Inc. оголосила про придбання ірландської компанії з розробки хмарного програмного забезпечення у сфері зв'язку Sidero Ltd, заснованої у 2013 році.

GlobalLogic назвала цю угоду "стратегічною" і заявила, що вона спрямована на зміцнення потенціалу компанії в "динамічному секторі комунікаційних технологій" та розширення її присутності в Європі, у тому числі в Ірландії.

Досвід Sidero в таких технологіях, як Radio Access Network (RAN, мережа радіодоступу), Self-Optimizing Networks (SON, самоорганізовані мережі), хмарні рішення та практики гнучкої розробки (Agile), доповнять велике інженерне портфоліо GlobalLogic, вважають у компанії.

Передбачається, що після завершення угоди команда інженерів та дизайнерів Sidero, розташована в Атлоні (Ірландія) та Ньюрі (Північна Ірландія), створюватиме інноваційні рішення для поточних та майбутніх клієнтів GlobalLogic. На сьогоднішній день команда програмістів та експертів з хмарних технологій налічує понад 150 осіб в Ірландії.

Згідно з домовленостями, Sidero продовжить працювати у поточному складі як дочірня компанія GlobalLogic.

Угода потребує схвалення регуляторними органами. Очікується, що її буде закрито у другій половині 2023 року.

GlobalLogic, що входить до групи Hitachi, допомагає проєктувати та створювати інноваційні продукти, платформи та цифрові рішення. Має експертизу у сфері автопрому, комунікацій, фінансових послуг, охорони здоров'я, медіа та розваг, промисловості, напівпровідників та технологій.

Центральний офіс GlobalLogic знаходиться в Кремнієвій долині США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу. В Україні з GlobalLogic співпрацюють понад 7500 спеціалістів.

Читайте також