Підрозділ Foxconn інвестує $500 млн в індійську філію

Підрозділ Foxconn інвестує $500 млн в індійську філію

Сінгапурський підрозділ тайванського виробника електроніки придбав 4,08 млн акцій Foxconn Hon Hai Technology India Mega Development Private Limited

Оголошення про вливання $500 млн до індійського підрозділу Foxconn було зроблено після того, як минулого місяця агентство Reuters повідомило, що постачальник Apple планує вчетверо збільшити штат співробітників на своєму заводі iPhone в Індії протягом двох років. оскільки він стикається з порушеннями у Китаї.

Джерела повідомили, що Foxconn планує збільшити штат співробітників на своєму заводі в південній Індії до 70 тис. осіб, додавши ще 53 тис. людей протягом наступних двох років.

За словами джерела в уряді, компанія поділилася з офіційними особами штату Таміл Наду своїми планами щодо прискорення набору персоналу на індійському заводі через збої в Китаї.

Компанія Foxconn, яка має офіційну назву Hon Hai Precision Industry Co Ltd, відкрила завод в Індії в 2019 році та нарощує виробництво. Цього року компанія почала виготовляти iPhone 14.

Foxconn, яка в останні тижні потрапила до заголовків видань через запровадження жорстких обмежень через COVID-19 на своєму заводі в Чженчжоу в Китаї, що призвело до заворушень робітників, заявила, що підприємство зняло свої обмеження.

Читайте також