Платформа з управління медперсоналом ShiftMed залучила $200 млн

Платформа з управління медперсоналом ShiftMed залучила $200 млн

Інвестиції будуть спрямовані на розширення провідного цифрового ринку праці у сфері охорони здоров'я

ShiftMed, один із найбільших торгових майданчиків з управління персоналом у сфері охорони здоров'я, залучила $200 млн під керівництвом інвесторів Panoramic Ventures за участю Blue Heron Capital та Audacious Capital. Кошти будуть використані для розширення національної присутності ShiftMed у всіх сегментах ринку охорони здоров'я.

"Постачальники медичних послуг продовжують боротися з доступом до сертифікованих працівників", - сказав Тодд Уолрат, генеральний директор ShiftMed.

"ShiftMed може надати системам охорони здоров'я рішення W-2, що відповідає нормативним вимогам, які використовують місцеві ресурси".

ShiftMed надає доступ до місцевого ринку з більш ніж 350 тис. атестованих медичних працівників та автоматизованої платформи управління персоналом.

Використовуючи мобільне та хмарне програмне забезпечення, яке забезпечує оптимізацію робочої сили, системи охорони здоров'я можуть запропонувати сучасне уніфіковане рішення для своєї робочої сили, яке збільшує оплату праці та створює можливості для роботи неповний робочий день.

Читайте також