Продажі акцій Nvidia перевищили $1,8 млрд

Продажі акцій Nvidia перевищили $1,8 млрд

Інсайдери корпорації Nvidia цього року вже заробили на акціях суму понад $1,8 млрд

Майже 11 мільйонів акцій було продано керівниками та директорами Nvidia у 2024 році, що є найбільшим обсягом за рік принаймні з 2020 року після коригування на дроблення акцій, згідно з даними, зібраними Washington Service.

Це становить крихітний відсоток від 24,5 мільярдів випущених акцій компанії, але продаж відбувається в той час, коли інвестори вже насторожені через відкладені чіпи Blackwell від Nvidia і довгостроковість витрат, пов'язаних зі штучним інтелектом.

Хоча генеральний директор Дженсен Хуанг нещодавно завершив продаж 6 мільйонів акцій відповідно до заздалегідь підготовленого плану торгівлі, траст, контрольований директором Марком Стівенсом, подав заявку на продаж 3 мільйонів додаткових акцій, на додаток до 1,6 мільйонів, які він продав цього року до цієї подачі заявки.

Представник Nvidia відмовився коментувати інформацію про інсайдерські продажі.

"Це безперечно не вселяє довіри, коли ви бачите такий рівень інсайдерських продажів", - сказав Майк Бейлі, директор з досліджень у Fulton Breakefield Broenniman. Для інвесторів, які думають, чи підходить час для покупки акцій Nvidia, «це, ймовірно, на одну причину менше для когось зробити нову покупку».

Читайте також