Ринкова вартість американського рітейлера Walmart перевищила $500 млрд

Ринкова вартість американського рітейлера Walmart перевищила $500 млрд

Акції Walmart Inc зросли в четвер, внаслідок чого ринкова вартість рітейлера вперше перевищила $500 млрд після того, як компанія опублікувала вищі, ніж очікувалося, доходи за перший квартал

Акції американського рітейлера Walmart зросли на 7%, найбільше з березня 2020 року, і закрилися на рекордному максимумі $64. Стрибок акцій збільшив вартість компанії приблизно на $34 млрд, внаслідок чого ринкова капіталізація компанії склала $515,8 млрд.

На думку Метта Мейлі, головного ринкового стратега Miller Tabak + Co, досягнення ринкової вартості $500 млрд є ознакою зростаючого домінування Walmart. що має допомогти йому залучити більше покупців та утримати клієнтів із вищими доходами, навіть коли інфляція остигає.

Walmart залишається найбільшою компанією в індексі споживчих товарів S&P 500 за ринковою вартістю та 14-ою за величиною в індексі S&P 500.

Walmart вже перевершила індекс споживчих товарів S&P 500 у 2024 році, і стрибок у четвер ще більше посилив її випередження. Акції рітейлера цього року зросли на 22% порівняно із зростанням показника сектора на 9,7%.

Читайте також