Розробник операційного ПЗ MaintenanceX став єдинорогом

Розробник операційного ПЗ MaintenanceX став єдинорогом

Компанія залучила $50 млн під час раунду, і її оцінка досягла $1 млрд

Виробник програмного забезпечення для технічного обслуговування MaintenanceX отримав оцінку $1 млрд у ході раунду фінансування, що проводиться Bain Capital Ventures.

У раунді взяли участь існуючі інвестори Bessemer Venture Partners та August Capital, у тому числі генеральний директор Twilio Inc. Джеф Лоусон. Оцінка MaintenanceX знаменує собою великий стрибок у порівнянні з її останньою оцінкою $191 млн у 2021 році.

Компанія, що базується в Сан-Франциско, виробляє програмне забезпечення, яке допомагає компаніям у сфері виробництва, обслуговування та готельного бізнесу стежити за експлуатацією та обслуговуванням. Її технологія призначена для забезпечення дотримання нормативних вимог та підвищення продуктивності бізнесу. До більш ніж 6500 клієнтів MaintenanceX входять McDonald's Corp., Shell Plc і Duracell.

"Ми намагаємося вирішити проблему скорочення часу простою обладнання", - сказав співзасновник і генеральний директор MaintenanceX Кріс Турліка. Він сказав, що технологія компанії «гарантує, що обладнання не зламається, а якщо воно зламається, його швидко полагодять».

Нове фінансування допоможе MaintenanceX створити інструменти, пов'язані зі штучним інтелектом, для покращення якості даних та ефективності роботи співробітників. Це також допоможе бізнесу стимулювати зростання за рахунок збільшення найму працівників.

Читайте також