Santander Bank купує частку у кредитному портфелі Signature Bank за $1,1 млрд

Santander Bank купує частку у кредитному портфелі Signature Bank за $1,1 млрд

Федеральна корпорація зі страхування вкладів уклала ще одну угоду щодо виплати частини кредитів на нерухомість від Signature Bank

Згідно із заявою, зробленою в середу, FDIC продала 20% акцій підприємства, яке володіє кредитами на суму близько $9 млрд, компанії, яку контролює Santander Bank NA. Компанія SBNA Investor заплатила $1,1 млрд. FDIC збереже 80% акцій підприємства, яке тримає кредити, забезпечені житловими будинками зі стабілізованою або контрольованою орендною платою.

Угода знаменує собою останній крок у плані FDIC щодо реалізації кредитів на комерційну нерухомість на суму близько $33 млрд, що належать Signature Bank, який збанкрутував раніше цього року.

Спільне підприємство, що включає BREIT та Blackstone Real Estate Debt Strategies компанії Blackstone Inc., Інвестиційна рада з пенсійного плану Канади та фонди, афілійовані з Rialto, погодилося купити частку на суму $1,2 млрд у портфелі кредитів на комерційну нерухомість вартістю майже $17 млрд від Signature. Крім того, компанія Associate Fund Management, інвестиційний менеджер, пов'язаний із Associated Cos. Стіва Росса об'єдналася з двома некомерційними організаціями, щоб придбати частки в підприємствах, які володіють кредитами на загальну суму $5,8 млрд.

Читайте також