ШІ-стартап Typeface залучив $100 млн від Salesforce та Google

ШІ-стартап Typeface залучив $100 млн від Salesforce та Google

В рамках угоди оцінка стартапу склала $1 млрд

Typeface Inc., стартап штучного інтелекту, орієнтований на послуги зі створення контенту для бізнесу, залучив $100 млн від спонсорів, включаючи інвестиційні підрозділи Salesforce Inc. та Google Alphabet Inc.

Угода оцінює Typeface $1 млрд, а загальна сума збору коштів досягає $165 млн.

Інструменти Typeface дозволяють компаніям навчати генеративні моделі ШІ, щоб використовувати їх для власного контенту, допомагаючи таким з такими задачами, як створення маркетингових матеріалів. Клієнти стартапу "можуть створювати в 10 разів більше контенту, використовуючи такий інструмент, як Typeface", - сказав засновник і головний виконавчий директор Абхай Парасніс.

Джон Соморжай, інвестор Salesforce Ventures, який очолив раунд, сказав, що Typeface виділяється серед багатьох стартапів в області ШІ. "Кожен клієнт Typeface, з яким ми розмовляли... сказав, що ніколи не бачив нічого подібного", - сказав він. «Це те, що, на їхню думку, додає справді значної цінності їхньому маркетингу».

Typeface також має партнерські відносини з відомими компаніями, включаючи інвесторів Google та Salesforce, що дозволяє клієнтам таких сервісів як Google Cloud та Salesforce створювати індивідуальний контент.

Читайте також