Шведська EQT планує розмістити в Японії $3 млрд у рамках реформ

Шведська EQT планує розмістити в Японії $3 млрд у рамках реформ

Японія є «головним пріоритетом» для фонду EQT Asia PE вартістю $11 млрд

Шведська EQT AB планує найближчими роками виділити Японії до $3 млрд зі свого азіатського фонду прямих інвестицій вартістю $11 млрд, роблячи ставку на те, що компанії зроблять більше кроків на користь акціонерів.

Фірма з управління альтернативними інвестиціями, що базується в Стокгольмі, вважає Японію «головним пріоритетом» для свого бізнесу в Азії, заявив головний виконавчий директор фірми Крістіан Сіндінг в інтерв'ю в Токіо. EQT контролює активи на загальну суму €224 млрд і була визнана Private Equity International третьою за величиною фірмою прямих інвестицій у світі за обсягом залученого капіталу.

EQT планує укласти кілька потенційних угод із приватними інвестиціями в Японії, а також, ймовірно, інвестує $1 млрд у нерухомість та інфраструктуру країни, сказав у тому ж інтерв'ю Жан Ерік Салата, голова EQT Asia.

"Ми віримо, що згодом на цьому ринку у нас залишаться цікаві інвестиційні можливості", - сказав Сіндінг. «На даний момент цьому ринку бракує капіталу. Але ми, мабуть, зачекаємо, поки згодом усе проясниться, перш ніж брати на себе додаткові зобов'язання щодо нових інвестицій у країну».

Читайте також