Шведська EQT та інші купують міжнародну мережу шкіл Nord Anglia за $14,5 млрд

Шведська EQT та інші купують міжнародну мережу шкіл Nord Anglia за $14,5 млрд

Шведська інвесткомпанія EQT сформувала консорціум з Neuberger Berman Private Markets та Canada Pension Plan Investment Board (CPPIB) для придбання міжнародного шкільного оператора Nord Anglia ...

Шведська інвестиційна компанія EQT AB сформувала консорціум із Neuberger Berman Private Markets та Canada Pension Plan Investment Board (CPPIB) для придбання міжнародного шкільного оператора Nord Anglia Education за $14,5 млрд.

Nord Anglia Education – це міжнародна мережа першокласних міжнародних шкіл-пансіонів та денних шкіл, які готують студентів до вступу до провідних навчальних закладів світу.

Мережа об'єднує 46 шкіл із 17 різних країн світу (у Північній Америці, Європі, на Близькому Сході, у Південно-Східній Азії) та понад 34 тис. студентів, включаючи десять шкіл у США.

Випускники Nord Anglia Education стають студентами визнаних у світі топових університетів та коледжів, серед яких: Cambridge University, Columbia University, Dartmouth College, Harvard University, Princeton University, Yale University та ін.

У рамках угоди існуючі власники EQT і CPPIB залишаться акціонерами Nord Anglia, а Neuberger Berman приєднується до консорціуму як стратегічний партнер.

EQT інвестує у Nord Anglia через свій фонд BPEA Private Equity Fund VIII.

Читайте також