Siemens продасть підрозділ приводів KPS за €3 млрд

Siemens продасть підрозділ приводів KPS за €3 млрд

Німецька компанія Siemens продасть свій підрозділ великих двигунів та приводів Innomotics фінансовому інвестору KPS Capital Partners за €3 млрд

Siemens оголосить про угоду в четвер разом із її фінансовими результатами, повідомляє ділова газета Handelsblatt із посиланням на фінансові джерела.

KPS здебільшого інвестує у промислові компанії та бачить численні можливості для придбань у Німеччині, повідомляє Handelsblatt.

Innomotics, штаб-квартира якої знаходиться в Нюрнберзі, Німеччина, зі штатом близько 15 тис. осіб, з липня 2023 року є керованою окремо дочірньою компанією Siemens.

Компанія Innomotics була заснована компанією Siemens, що об'єднала свою діяльність у галузі двигунів низької та високої напруги, мотор-редукторів, перетворювачів середньої напруги та мотор-шпинделів у нову компанію, діяльність якої об'єднує постачальників, клієнтів та технології.

У лютому Siemens заявила, що плани повної незалежності бізнесу, обсяг продажу якого перевищує €3 млрд, просуваються добре, і всі варіанти розглядаються.

Читайте також