SoftwareOne купує іспанського постачальника SAP та хмарних послуг Novis Euforia

SoftwareOne купує іспанського постачальника SAP та хмарних послуг Novis Euforia

Вартість угоди не розголошується

SoftwareOne Holding AG, провідний світовий постачальник програмного забезпечення та хмарних рішень, сьогодні оголосив про придбання Novis Euforia, компанії SAP та хмарних послуг, що спеціалізується на міграції та перетворенні середовищ SAP у SAP S/4HANA та хмару. Це придбання розширить практику SAP SoftwareOne, додавши команду з глибокими технічними знаннями, а також сильними можливостями виходу на ринок і доставки для обслуговування клієнтів у Європі.

Компанія Novis Euforia, заснована в 2019 році зі штаб-квартирою в Мадриді (Іспанія), спеціалізується на наданні технологічних послуг SAP, допомагаючи клієнтам у переході до хмарної трансформації. для автоматизації злиття та виділення. та проекти конверсії SAP S/4HANA.

Бернд Шлоттер, президент SoftwareONE Software & Cloud, сказав: «Ми були вражені траєкторією зростання Novis Euforia, її диференційованою пропозицією та продемонстрованим успіхом клієнтів, і ми дуже раді вітати команду у SoftwareOne. Будучи визнаним гравцем на ринку, компанія відмінно відповідає нашій стратегії, оскільки ми розширюємося на ринку послуг SAP, що швидко зростає, вартістю близько $3 млрд, збільшуючи цінність для наших клієнтів за рахунок скорочення часу, ризиків і витрат».

Після завершення угоди 35 фахівців та керівництво Novis Euforia приєднаються до практики SAP SoftwareOne.

Читайте також