Стартап Cribl у сфері даних оцінено у $3,5 млрд у новому раунді фінансування

Стартап Cribl у сфері даних оцінено у $3,5 млрд у новому раунді фінансування

Стартап Cribl, який займається інфраструктурою даних, залучив новий раунд фінансування, внаслідок чого його оцінка сягнула $3,5 млрд

Cribl, компанія з 700 осіб, яка організує дані компаній для ІТ та служб безпеки, залучила $200 млн капіталу поряд із вторинним розміщенням на $119 млн, сказав співзасновник та генеральний директор Клінт Шарп. З моменту свого заснування у 2018 році Cribl залучила $600 млн.

GV, раніше Google Ventures, очолила інвестиції за участю GIC, CapitalG, IVP та CRV. Майкл Макбрайд, генеральний партнер GV, займе місце у раді директорів.

Макбрайд вважає, що Cribl може "визначити цілу категорію", назвавши її "одною з найшвидше зростаючих інфраструктурних компаній нашого часу".

Cribl заявляє, що чверть компаній зі списку Fortune 500 є корпоративними клієнтами.

У той час як більшість компаній, що залучають великі раунди фінансування в наші дні, зосереджені на штучному інтелекті, Шарп сказав, що він виявив, що корпоративні клієнти зацікавлені у послугах, що виходять за межі просто ШІ. "Існує багато втоми від ШІ", сказав він, вказавши на "розрив між тим, що відбувається в Кремнієвій долині", та потребами клієнтів у корпоративній Америці.

Не те, щоб компанії виступали проти ШІ, але «в них є більш нагальні проблеми, які прямо перед ними», — сказав Шарп.

Читайте також