Стартап у сфері клітинної терапії ArsenalBio залучив $325 млн

Стартап у сфері клітинної терапії ArsenalBio залучив $325 млн

Arsenal Biosciences, яка спеціалізується на розробці сучасних методів терапії CAR-T-клітинами для лікування солідних пухлин, закрила раунд фінансування серії C на суму $325 млн

У раунді фінансування Arsenal Biosciences взяли участь нові інвестори ARCH Venture Partners, Milky Way Investments Group, Regeneron Ventures, NVentures (венчурний підрозділ NVIDIA), Luma Group, фонди, що консультуються T. Rowe Price Associates, Inc., Rock Springs Capital та іншими, при постійній підтримці існуючих інвесторів Parker Institute for Cancer Immunotherapy (PICI), SoftBank Vision Fund 2, Bristol-Myers Squibb Company, Westlake Village BioPartners, Kleiner Perkins, Byers Capital та Hitachi Ventures.

Доходи від фінансування будуть використані для просування провідних програм ArsenalBio через розробку, оскільки компанія продовжує створювати свій портфель терапевтичних кандидатів для солідних пухлин на основі своєї запатентованої технології інженерії Т-клітин, включаючи логічне гейтування. Кошти також сприятимуть подальшим інноваціям у розробці інструментів та процесів для виявлення нових клітинних терапій-кандидатів, допомагаючи ArsenalBio залишатися на передовій області клітинної терапії, що швидко розвивається, і наближаючи її до своєї мети щодо задоволення незадоволених потреб у категорії онкології.

Надійний портфель ArsenalBio включає потенційні методи лікування раку яєчників, нирок та простати, а також інших солідних пухлин, які розробляються спільно з компанією Bristol-Myers Squibb Company.

Arsenal Biosciences, Inc. (ArsenalBio) зі штаб-квартирою в Південному Сан-Франциско, Каліфорнія, є компанією, що займається програмованою клітинною терапією на клінічній стадії, яка фокусується на відкритті та розробці лінійки аутологічних Т-клітинних терапій наступного покоління для боротьби з раком.

Читайте також